Piatră pentru ascuțit FELCO 902 - Horti Management

Horti Management a fost creată în 2014, fiind reprezentată de Eugeniu GUDUMAC, special...
+373-6958-0022

Piatră pentru ascuțit FELCO 902 - este o piatra pentru ascuțirea uscata si umeda, cu doua granulații, fină și medie, care conține corindon, de inaltă calitate.

Descriere

FELCO 902 – piatra pentru ascuțit

Piatra pentru ascutit FELCO 902 - este o piatra pentru ascutirea uscata si umeda, cu doua granulatii, fină și medie, care contine corindon, de inalta calitate. Pentru ascuțirea, debavurarea și intărirea lamelor de taiere. Ideala pentru ascuțirea tuturor instrumentelor de tăiere: foarfece, clesti de cabluri, cuțite. 

FELCO 902 - este esentiala pentru ascutire, consolidare si finisare a lamelor taietoare, la un standard profesional. Ascute si debavureaza instrumentele de taiat.

  • Este ideala pentru ascutirea foarfecelor, clestilor, cutitelor. Îmbunătăteste calitatea și durata de viață a lamelor, garantand performanțe optime de tăiere.
  • FELCO 902 cuprinde corindon de inalta calitate, cu alegerea unei suprafete abrazive cu granulație medie sau fina. Granulație medie (sectiunea albastra) sau granulatie fina (sectiunea alba)
  • Compacta, durabila, usor de prins in mana, cu lungime de 100mmși greutatea de 30 g.
  • Aplicati o presiune ușoară, de șase până la zece ori, într-o mișcare spre interior, asigurand astfel o ascutire optima a lamei. Consultați instrucțiunile produsului pentru unghiurile și tehnicile de ascuțire corecte.
  • Utilizați tehnica și unghiurile de ascuțire sugerate in instructiunile produsului, deoarece unghiul de ascuțire este cheia. Lama trebuie să fie la unghiul corect în raport cu instrumentul de ascuțit, de obicei la un unghi de 15 până la 20 °. O lama bine întreținuta, este o amintire clară a motivului pentru care ați cumpărat FELCO.
  • Ascuțirea regulata a lamelor, menține avantajul de vârf al foarfecelor si clestilor FELCO.
  • Pentru utilizatorii dreptaci și stângaci.


Etichete