Despre noi

Ne mândrim să vă introducem în lumea Agromag.md, inovația din domeniul agricol al R. Moldova. Evoluând cu pași rapizi, Agromag s-a transformat dintr-o versiune de testare, într-o platformă robustă care adăpostește acum peste 4.000 de produse de la circa 80 de vendori verificați.

De ce Agromag?

  • O sursă sigură: Ne-am dedicat oferirii unei soluții eficiente și sigure de a promova produse agricole. Doar companiile verificate, ce oferă produse de înaltă calitate, sunt incluse pe platforma noastră.

  • Decizii informate: Producătorii și fermierii beneficiază de posibilitatea de a analiza, compara și alege dintre numeroasele produse, toate sub același acoperiș.

  • Oferim varietate: De la semințe, fertilizanți și produse de uz fitosanitar până la echipamente agricole și construcții industriale – avem de toate pentru toți. Și ținem pasul cu cerințele, adăugând în curând și mai multe categorii de produse și servicii.

  • Legătura cu Agrobiznes: Beneficiind de o conexiune directă cu Agrobiznes, cel mai mare portal agricol din Moldova, produsele plasate pe Agromag ajung în fața unui public extins, de aproape 2 milioane de vizitatori unici anual.

Dacă reprezentați o companie care vrea să pătrundă în viziunea a mii de clienți potențiali, nu ezitați să ne contactați la adresa de email [email protected] sau la numărul +373-69-419-814.

Vă așteptăm să faceți parte din inovația noastră și să descoperiți beneficiile unei prezențe active pe Agromag. Alăturați-vă comunității noastre în creștere!

Mai multe detalii aflați în prezentarea noastră.