Toți Vendorii

Adama
Adama Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din industria de protecția plantelor, fiind cea mai mare firmă off-patent la nivel global. Cu un portofoliu vast și diversificat de produse de înaltă calitate, cei peste 4900 de angajați ai Adama ajung la fermierii din peste 100 de țări.
Agri Solutions
“Agri-Solutions” SRL este o Societate cu capital integral privat, înființată în 2018, obiectivul principal de activitate fiind importul și comerțul tehnicii agricole - tractoare, combine, mașini agricole, etc., precum și prestarea serviciilor de reparații, asigurarea cu piese de schimb în perioada de garanție și postgaranție. “Agri-Solutions” SRL este distribuitorul oficial al brand-ului Massey Ferguson în Moldova, dar și dealer oficial al companiilor europene producătoare de mașini agricole KUHN, HE-VA, Mazzotti, Alma, etc. În afara comerțului cu mașini agricole și reparației acestora, “Agri-Solutions” SRL prestează servicii de proiectare și consultanță, inclusiv în vederea obținerii finanțărilor
Agriplai
Echipamente și utilaje agricole. Piese de schimb.
Agro Bardar
Semințe și răsaduri, echipamente pentru fermă, scule electrice și pe combustibil, totul pentru irigare, unelte pentru grădinărit, echipamente de protecție, electrice, sanitare, apicole și hrană pentru păsări și animale.
AgroArt
Magazinul online Agroart.md este o platformă virtuală concepută pentru a ajuta fermierii profesioniști și amatori să simplifice procesul de cumpărare a bunurilor. Acest magazin a fost creat pentru a oferi clienților posibilitatea de a face cumpărături la distanţă într-o atmosferă calmă și plăcută. Pentru a lua decizia corectă, puteți analiza produsele atât timp cât e nevoie.
Agrodor
Agrodor este cel mai sigur partener al producătorilor agricoli din Republica Moldova. Asigurăm soluții optime și inteligente pentru obținerea rezultatelor maxime în cel mai scurt timp. Oferim consultanță în toate domeniile agricole, elaborăm proiecte de irigare la cheie indiferent de complexitate, prestăm servicii și asigurăm cu produse calitative de la furnizori de încredere.
Agromester HD
Agromester HD este dealerul oficial al John Deere în Moldova. Compania noastră oferă clienților o gamă largă de echipamente agricole John Deere: combine, tractoare, secerătoare, semănătoare, pulverizatoare, pluguri și sisteme agricole de precizie (navigație, fertilizare automată și sisteme de control al consumului de combustibil).
Agromotor
Agromotor este reprezentantul exclusiv și oficial al companiilor care au făcut istorie în sfera producerii tehnicii agricole. Suntem furnizori de tehnică și utilaje agricole de top, destinate agricultorilor mari, mijlocii și mici.
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR GRUP a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova în exportul de mașini agricole.
AGROSAN
Furnizăm utilaje accesibile și de înaltă calitate producătorilor agricoli mici și mijlocii din Moldova.  Astfel, rezolvarea rapidă a problemelor de producție și contribuie la eficiența acestora. Agrosan acordă o mare atenție noilor tehnologii, care are cea mai bună valoare pentru bani și este cea mai potrivită pentru fermele de dimensiuni medii. 
Agrostoc
Cooperativa de Întreprinzător Agrostoc a fost fondată la 16 august 2001 de către 15 magazine agricole înfiinţate în cadrul programului USAID/CNFA.
AgroTrac Prim
Dealer oficial al tehnicii agricole Zetor și Armatrac în Republica Moldova.
Alfa Smart Agro
ALFA Smart Agro este un producător fruntaș de produse fitosanitare și microfertilizanți. Compania îndeplinește pe deplin cerințele unei companii europene moderne în ceea ce privește calitatea produselor și o abordare rezonabilă a agronomiei.
Avgust
„Avgust” - cea mai mare companie din Federația Rusă pentru producerea, dezvoltarea și suport tehnologico-informațional privind utilizarea produselor de uz fitosanitar. Timp de mai mulți ani, compania „Avgust” păstrează primul loc în protejarea culturilor de câmp din Rusia și Belarus. Ocupă o poziție puternică pe piețele Moldovei, Kazahstanului, Ucrainei, Armeniei, Mongoliei și își desfășoară activ activitățile în țările îndepărtate.
BASF
BASF este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru protecția plantelor, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de produse, incluzând erbicide, fungicide, insecticide, semințe și tratamente pentru semințe. Investim permanent în cercetare – dezvoltare pentru a descoperi noi produse, tot mai eficiente, pentru culturi agricole sănătoase și productive.
Bayer Cropscience
Reprezentanţa din Moldova a Companiei Bayer Cropscience AG.
Belchim
Belchim Crop Protection, un jucător belgian pe piața europeană de protecție a culturilor. Ca organizație și furnizor de produse inovatoare, s-a adaptat bine la schimbările din industrie și la mediul de reglementare în schimbare.
Bioprotect
Bioprotect - unul dintre distribuitorii de top pe piața de inputuri şi servicii agricole. Înființată în 2003, compania și-a asigurat o prezență solidă printr-o echipă de profesioniști, prin calitatea serviciilor, logistică și un portofoliu complex de produse, integrând cele mai noi tehnologii.
Biosfera
Biosfera SRL, partener de încredere pentru agricultori, își propune să ofere acces ușor și rapid la resursele esențiale pentru o agricultură prosperă. Cu o expertiză solidă în inovație agricolă,  conectăm fermierii la instrumente digitale avansate, servicii și produse de ultimă generație. Descoperiți avantajele colaborării cu Biosfera SRL, unde viziunea noastră pentru viitorul agriculturii prinde viață prin parteneriate strategice.
Borealis L.A.T
Borealis L.A.T este membră a Grupului Borealis. Unitățile sale de producție a îngrășămintelor sunt situate în inima celor mai importante regiuni agricole din Austria, Franța, Olanda și Belgia. Compania furnizează circa patru milioane de tone de îngrășăminte prin intermediul rețelei sale de distribuție Borealis L.A.T din Europa. Oferim o gamă largă de produse pentru fertilizarea culturilor, care include îngrășăminte cu azot, îngrășăminte complexe tip NPK și îngrășăminte speciale cu diverse formule de elemente nutritive primare și secundare, precum și oligoelemente.