Toți Vendorii

Adama
Adama Agricultural Solutions este una dintre companiile de top din industria de protecția plantelor, fiind cea mai mare firmă off-patent la nivel global. Cu un portofoliu vast și diversificat de produse de înaltă calitate, cei peste 4900 de angajați ai Adama ajung la fermierii din peste 100 de țări.
Agri Solutions
“Agri-Solutions” SRL este o Societate cu capital integral privat, înființată în 2018, obiectivul principal de activitate fiind importul și comerțul tehnicii agricole - tractoare, combine, mașini agricole, etc., precum și prestarea serviciilor de reparații, asigurarea cu piese de schimb în perioada de garanție și postgaranție. “Agri-Solutions” SRL este distribuitorul oficial al brand-ului Massey Ferguson în Moldova, dar și dealer oficial al companiilor europene producătoare de mașini agricole KUHN, HE-VA, Mazzotti, Alma, etc. În afara comerțului cu mașini agricole și reparației acestora, “Agri-Solutions” SRL prestează servicii de proiectare și consultanță, inclusiv în vederea obținerii finanțărilor
Agriplai
Echipamente și utilaje agricole. Piese de schimb.
Agro Bardar
Semințe și răsaduri, echipamente pentru fermă, scule electrice și pe combustibil, totul pentru irigare, unelte pentru grădinărit, echipamente de protecție, electrice, sanitare, apicole și hrană pentru păsări și animale.
AgroArt
Magazinul online Agroart.md este o platformă virtuală concepută pentru a ajuta fermierii profesioniști și amatori să simplifice procesul de cumpărare a bunurilor. Acest magazin a fost creat pentru a oferi clienților posibilitatea de a face cumpărături la distanţă într-o atmosferă calmă și plăcută. Pentru a lua decizia corectă, puteți analiza produsele atât timp cât e nevoie.
Agrodor
Agrodor este cel mai sigur partener al producătorilor agricoli din Republica Moldova. Asigurăm soluții optime și inteligente pentru obținerea rezultatelor maxime în cel mai scurt timp. Oferim consultanță în toate domeniile agricole, elaborăm proiecte de irigare la cheie indiferent de complexitate, prestăm servicii și asigurăm cu produse calitative de la furnizori de încredere.
Agromester HD
Agromester HD este dealerul oficial al John Deere în Moldova. Compania noastră oferă clienților o gamă largă de echipamente agricole John Deere: combine, tractoare, secerătoare, semănătoare, pulverizatoare, pluguri și sisteme agricole de precizie (navigație, fertilizare automată și sisteme de control al consumului de combustibil).
Agromotor
Agromotor este reprezentantul exclusiv și oficial al companiilor care au făcut istorie în sfera producerii tehnicii agricole. Suntem furnizori de tehnică și utilaje agricole de top, destinate agricultorilor mari, mijlocii și mici.
Agropiese TGR
Compania Agropiese TGR GRUP a fost înființată în 1993 și este una dintre cele mai vechi companii din Republica Moldova în exportul de mașini agricole.
AGROSAN
Furnizăm utilaje accesibile și de înaltă calitate producătorilor agricoli mici și mijlocii din Moldova.  Astfel, rezolvarea rapidă a problemelor de producție și contribuie la eficiența acestora. Agrosan acordă o mare atenție noilor tehnologii, care are cea mai bună valoare pentru bani și este cea mai potrivită pentru fermele de dimensiuni medii. 
Agrostoc
Cooperativa de Întreprinzător Agrostoc a fost fondată la 16 august 2001 de către 15 magazine agricole înfiinţate în cadrul programului USAID/CNFA.
AgroTrac Prim
Dealer oficial al tehnicii agricole Zetor și Armatrac în Republica Moldova.
Alfa Smart Agro
ALFA Smart Agro este un producător fruntaș de produse fitosanitare și microfertilizanți. Compania îndeplinește pe deplin cerințele unei companii europene moderne în ceea ce privește calitatea produselor și o abordare rezonabilă a agronomiei.
AmbroFlor
Compania Ambroflor SRL a fost fondată în anul 2015 cu scopul principal de a oferi produse calitative din categoria îngrășămintelor minerale la prețuri de importator pentru agricultorii din zona de Sud al Republicii Moldova, oferind servicii de calitate prin intermediul  livrărilor către client, dar și prin intermediul  Agro Magazinului din orașul Cimișlia.
Autoplanet
AUTOPLANET este Importator / Distribuitor autorizat a următoarelor mărci comerciale de Anvelope pe teritoriul Republicii Moldova: CONTINENTAL / PETLAS / TOYO / OZKA / CEAT / OTANI / POINTS / FORTUNE / FIREMAX / ACCELERA.... Domeniul  principal de activitate este importul si comercializarea anvelopelor pentru următoarele  segmente: Agricol, Industrial, Camioane, SUV, Autoturisme, Microbuse  s.a. Suntem partenerul de încredere, care posedă competența, forța si experiența necesară  pentru a răspunde cerințelor complexe ale clienților noștri. Cu respect, Echipa AUTOPLANET. Telefon MOB.: (+373) 787 65555 Telefon FIX:    (+373) 876 555 E-mail: [email protected] Program de lucru: Luni-Vineri: 9:00–18:00 Sâmbătă: 9:00–14:00.
Avgust
„Avgust” - cea mai mare companie din Federația Rusă pentru producerea, dezvoltarea și suport tehnologico-informațional privind utilizarea produselor de uz fitosanitar. Timp de mai mulți ani, compania „Avgust” păstrează primul loc în protejarea culturilor de câmp din Rusia și Belarus. Ocupă o poziție puternică pe piețele Moldovei, Kazahstanului, Ucrainei, Armeniei, Mongoliei și își desfășoară activ activitățile în țările îndepărtate.
BASF
BASF este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru protecția plantelor, vine în sprijinul fermierilor cu o gamă largă de produse, incluzând erbicide, fungicide, insecticide, semințe și tratamente pentru semințe. Investim permanent în cercetare – dezvoltare pentru a descoperi noi produse, tot mai eficiente, pentru culturi agricole sănătoase și productive.
Bayer Cropscience
Reprezentanţa din Moldova a Companiei Bayer Cropscience AG.
Belchim
Belchim Crop Protection, un jucător belgian pe piața europeană de protecție a culturilor. Ca organizație și furnizor de produse inovatoare, s-a adaptat bine la schimbările din industrie și la mediul de reglementare în schimbare.
BERCO Construct
Specializarea companiei „BERCO Construct” este construcția și utilarea magazinelor de orice domeniu. Compania îndeplinește funcțiile Antreprenorului General pentru lucrări generale de construcție și construcție și instalare, instalarea echipamentelor frigorifice și de proces, precum și punerea în funcțiune.