Foarfeca FELCO 6 - Horti Management

Horti Management a fost creată în 2014, fiind reprezentată de Eugeniu GUDUMAC, sp...

Foarfeca profesionala FELCO 6 - taiere tip by pass / pentru mana mica, medie - este o foarfeca de livada, vie sau gradina, usoara si compacta, cu lama de forma conica, pentru o utilizare intensiva.

Descriere

FELCO 6 - model ergonomic

Foarfeca profesionala FELCO 6 - taiere tip by pass / pentru mana mica, medie - este o foarfeca de livada, vie sau gradina, usoara si compacta, cu lama de forma conica, pentru o utilizare intensiva. Taie pana la diametrul de 20 mm. Lungime 195 mm. Greutate 210 g.

FELCO 6 este un model ergonomic, pentru taieri intensive, apreciat pentru precizia sa de profesionisti cat si de amatori.

Manerele ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile. Reglare precisa a lamei, prin sistemului de reglare micrometric Felco. Ofera protectie mainii datorita formei  ideale a manerelor si a amortizorului de soc care reduc impactul de la finalul miscarii de taiere, protejand palma si incheietura mainii.
Este recomandata pentru viticultura, pomicultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere.

  • Taie pana la diametrul de 20 mm. Lungime 195 mm. Greutate 210 g.
  • De încredere comfortabilă, usoara, mânere solide din aluminiu forjat, garantate pe viață / lama si contra-lama din oțel călit de inaltă calitate / tăiere curată si precisă / toate părtile componente pot fi înlocuite. 
  • Eficientă: ajustare micrometrica si durabilă a tăierii / canelură de tăiere a sârmei / canal eliminare sevă. 
  • Ergonomică: protecția mâinii si a inchieturii este asigurată de sistemul de amortizare (pernă și amortizor de șoc) / mânere acoperite cu material anti-alunecare.

Fabricat în Elveția folosind energie 100% regenerabila.

Etichete