Foarfeca FELCO 11 - Horti Management

Horti Management a fost creată în 2014, fiind reprezentată de Eugeniu GUDUMAC, sp...

Foarfeca profesionala FELCO 11 - taiere tip by pass / pentru mana medie, mare -  este un model clasic, de baza, generatie noua.

Descriere

FELCO 11 - model clasic, de baza.

Foarfeca profesionala FELCO 11 - taiere tip by pass / pentru mana medie, mare -  este un model clasic, de baza, generatie noua. Este varianta stilizata a modelului FELCO 2, cu diferenta ca la FELCO 11, contra-lama nu este nituita de maner. Taie pana la diametrul de 25 mm. Lungime: 215 mm; Greutate: 240g.

FELCO 11 este un model clasic, universal, pentru taieri intensive, apreciat de profesionisti pentru precizia sa.

Are manere ce ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contralama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile.

Este recomandata pentru pomicultura, viticultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere.

  • Taie ramuri pana la diametrul de 25 mm.  
  • De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite / Contra-lama este nituita de maner. 
  • Eficienta: ajustare micrometrica, usoara si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva. 
  • Ergonomica: protectia palmei si a inchieturii mainii este asigurata de sistemul de amortizare (perna și amortizor de șoc), care reduce impactul de la finalul miscarii de taiere / manere acoperite cu material anti-alunecare.

Fabricat în Elveția folosind energie 100% regenerabila.

Etichete