Cleimor - fungicid care păstrează recolta de fructe și struguri în siguranță maximă - Avgust

Avgust
„Avgust” - cea mai mare companie din Federația Rusă pentru producerea, dezvoltarea și ...

Agenții patogeni ce provoacă putregaiuri sunt dușmani importanți în obținerea fructelor și strugurilor de calitate, cu o durată bună de păstrare.

Descriere

Agenții patogeni ce provoacă putregaiuri sunt dușmani importanți în obținerea fructelor și strugurilor de calitate, cu o durată bună de păstrare.

Cleimor este fungicidul de contact ce oferă un plus de siguranță fermierilor, fiind eficient în combaterea putregaiului amar, albastru dar și moniliozei la măr, controlul moniliozei speciilor sâmburoase (piersic, prun, cireș) și controlul putregaiului cenușiu și altor specii de putregaiuri la vița de vie, util și în controlul bolilor asociate păstrării.

Avantajele Cleimor

  • controlul patogenilor ce provoacă putrezirea strugurilor;
  • prevenirea dezvoltării bolilor la păstrarea fructelor, asigurând păstrarea calității și îmbunătățirea calității de păstrare a produselor;
  • risc redus de a dezvolta rezistență la agentul cauzal al rapănului mărului;
  • inhibarea creșterii miceliului și formării sporilor agenților patogeni.

Substanță activă: Fludioxonil, 200 g/l.

Forma preparativă: suspensie concentrată.

Mecanismul de acțiune

Fludioxonil, care aparține clasei fenilpiroli, pătrunde repede în cuticulă, dar nu migrează în epidermă. Provoacă o tulburare nespecifică, o presiune osmotică în celulele fungice.

Inhibă germinarea sporilor, dezvoltarea tuburilor de creștere și creșterea miceliului pe suprafața plantei, înainte ca acesta să pătrundă în țesuturile vegetale.

Cleimor oferă un control sigur al bolilor fungice ce provoacă putregaiuri specifice, boli caracteristice perioadei de păstrare, inclusiv putregaiul cenușiu, având efect și pentru agenți patogeni la vița de vie, cum ar fi Penicillium, Aspergillus, Rhizopus, Cladosporium, Alternaria, Trichothecium.

Viteza impactului: efectul protector al produsului începe imediat după prelucrarea culturii.

Recomandări la aplicarea

Etichete