Sulfat de magneziu (MgO-16%, SO3-32%) - Cameli Construct SRL

Înființată în anul 2010, compania "Cameli Construct" SRL a devenit un distribuitor...
+373-6915-0177

Ameliorarea proprietăților gustative ale produselor.

Descriere

Doza și modul de aplicare

Se aplica radicular cu apa de irigare in doza de circa 0,3-0,5 g/planta/saptamana. Acest produs se vinde doar la sac de 25 kilograme.

Sulfatul de magneziu 16Mg + 32SO3.

Sulfatul de magneziu este un îngrășământ cu o concentrație foarte înaltă de sulf și magneziu. Se potrivește pentru toate culturile cultivate în sol deschis și protejat.

Potrivit pentru prepararea amestecurilor de rezervor cu PUF și alte ÎSA. Magneziul – un element important al nutriției. Reesponsabil pentru procesul de fotosinteză și metabolismul hidraților de carbon în organismul vegetal.

Carența lui determină o scădere a conținutului de clorofilă în părțile verzi ale plantelor, care se manifestă sub formă de cloroză și marmură a frunzelor.

Hrănirea plantelor cu sulfat de magneziu permite:

  • Sporirea recoltelor.
  • Ameliorarea proprietăților gustative ale produselor.
  • Precum și evitarea clorozei de magneziu.

La începutul vegetației viței de vie, cu o lungime a coardei de 10-15 cm, o doză de 3 kg/ha de sulfat de magneziu va ajuta lăstarii să se dezvolte uniform și să formeze un număr suficient de inflorescențe.

Compoziție

Oxid de magneziu (MgO)16%
Magneziu (Mg)9.7%
Trioxid de sulfat (SO3)32%

Dozare

  • Cereale 2-3 kg/ha.
  • Fructe legume 3-5 kg/ha.

Beneficii

  • Sporirea recoltelor.
  • Ameliorarea proprietăților gustative ale produselor.
  • Precum și evitarea clorozei de magneziu.

Etichete