Îngrășământ Maxi Stim
MAXI STIM este un amestec de aminoacizi de origine vegetala si animala care este potrivit pentru toate tipurile de culturi si sol.
Descriere
Permis în agricultura ecologică
Caracteristici bioagronomice
MAXI STIM este un amestec de aminoacizi de origine vegetala si animala care este potrivit pentru toate tipurile de culturi si sol; stimulează producția naturală de citokine, auxine și gibereline în perioada de înflorire și în faza de mărire a fructelor, crește alungirea rahisului, crește calibrul fructelor, reduce stresul hidric și termic și stresul derivat din apele saline. Trebuie aplicat prin aplicare foliară pe toate culturile aflate în stadiile critice de dezvoltare: înainte de înflorire, înmulțirea (legarea) fructelor, mărirea fructelor.
Materii prime
- Concentrația maximă a epiteliului animal hidrolizat cu fluid în mg/kg substanță uscată de Cr VI = 0
- Vinasă fluidă din melasă de sfeclă neextrasă cu săruri de amoniac.
- Vinase de fructe și cereale.
Doze și mod de utilizare
Culturi | Timp de Intervenție | Doza |
Viță de vie, copaci | Înainte de înflorire - căderea petale de frunze. Mărirea fructelor (la fiecare 15 zile) | Foliar 2-2,5 kg/ha. Picurătoare 3-5 kg/ha |
Legume | Post-transplant - frunze pre-înflorire. Mărirea Legumelor (la fiecare 15 zile) | Foliar 2-2,5 kg/ha. Picurătoare -5 kg/ha. |
Roșii | Post-transplant - Frunze pre-înflorire. Mărirea Legumelor (la fiecare 15 zile) | Foliar 2-3 kg/ha. Picurătoare 3-5 kg/ha. |
Aplicații
- Trebuie aplicat prin aplicare foliară pe toate culturile aflate în stadiile critice de dezvoltare: pre-înflorire, întărire și mărire a fructelor. Se poate aplica si prin rădăcini in combinație cu microorganisme: mărește si favorizează activitatea biologica a solului datorita soluției bogate in substanțe naturale.
Avertizări
- Produsul este miscibil cu majoritatea pesticidelor , cu excepția produselor care conțin cupru sau antibacteriene. În orice caz, este necesar să se efectueze un test înainte de utilizare.
Compoziție
- Azot (N) total 6%
- Azot organic (N) 6%
- Carbon organic (C) de origine biologică 15%