Îngrășământ Haifa SOP GG - Fortis Agro

Fortis Agro
Compania noastră își propune să ofere soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru ...

Haifa SOP are o rată de dizolvare ridicată în comparație cu alte produse cu sulfat de potasiu.

Descriere

Haifa SOP GG pentru nutriția tuturor culturilor

Haifa SOP are o rată de dizolvare ridicată în comparație cu alte produse cu sulfat de potasiu. La 20°C, cantitatea tipică de 100 kg per 1000 litri de apă se va dizolva în câteva minute pentru a da o soluție limpede de 10%, practic fără reziduuri insolubile.

Haifa SOP este ideal pentru culturile sensibile la sare

Haifa SOP conține niveluri foarte scăzute de clorură, ceea ce îl face îngrășământul ideal pentru culturile care sunt sensibile la acest element dăunător. Haifa SOP, cu indicele său de sare foarte scăzut (46 în indice), este o sursă recomandată de potasiu acolo unde există riscul de acumulare a salinității și în sistemele de cultură intensivă, atât protejate, cât și în câmp deschis.

Haifa SOP este bogat în sulf

Haifa SOP, cu conținutul său ridicat de sulf (18% S) este îngrășământul de alegere pentru plantele cu cerințe mari de sulf, cum ar fi rapița, floarea soarelui, varza, ceapa, prazul și altele.

Haifa SOP scade pH-ul în soluția stoc.

Sulfatul de potasiu Haifa SOP este o sursă de potasiu și sulf fără azot

Haifa SOP furnizează potasiu fără azot, ceea ce permite cultivatorilor să programeze programe de fertilizare care se potrivesc cu nevoile culturilor în fazele de necesar de azot redus.

Etichete