Îngrășământ Chelal Mg
Magneziu chelat pentru aplicare foliară.
Descriere
Potrivit pentru următoarele culturi:
- Căpșună.
- Cartofi.
- Sparanghel.
- Roșii.
- Struguri.
- Sfecla de zahăr.
Proprietăți
Magneziu chelat pentru aplicare foliară. Acest produs stimulează fotosinteza, care duce la o bună maturare și la o calitate mai bună a fructelor.
Specificații
Oxid de magneziu (MgO) solubil în apă: 5,3 % (= 42 g Mg/L sau 70 g MgO/L) din care 0,7 % oxid de magneziu (MgO) chelat cu DTPA (= 6 g Mg/L sau 9 g MgO/L); 3,3 % oxid de magneziu (MgO) chelat cu EDTA (= 26 g Mg/L sau 44 g MgO/L); 1,3 % oxid de magneziu (MgO) chelat cu HEEDTA (= 10 g Mg/L sau 17 g MgO/L).
Aplicați
Nu depășiți concentrația maximă de 0,5 % (= 0,5 L CHELAL® Mg în 100 L apă). Concentrația maximă în seră: 0,2 % (= 200 cc în 100 L apă). Pentru aplicații foliare evitați temperaturile ridicate și soarele strălucitor. Tratați de preferință dimineața devreme sau seara târziu.