Fertilizant Haifa MKP™ - Fortis Agro

Fortis Agro
Compania noastră își propune să ofere soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru ...

Produsul Haifa MKP™ este un fertilizator pe bază de monofosfat de potasiu, complet solubil în apă, constituind pentru plante o sursă foarte eficientă de fosfor și potasiu.

Descriere

Produsul Haifa MKP™ este un fertilizator pe bază de monofosfat de potasiu, complet solubil în apă, constituind pentru plante o sursă foarte eficientă de fosfor și potasiu.

Fiind un fertilizator ce nu conține azot, produsul Haifa MKP™ constituie o sursă ideală de fosfor și potasiu necesară, de exemplu, la începutul sezonului de creștere, atunci când, pentru dezvoltarea sistemului radicular, plantele au nevoie de aceste elemente în procente ridicate, fertilizarea cu azot nefiind posibilă. Utilizarea produsului Haifa MKP™ când culturile de fructe bogate în zahăr se află deja pe rod ajută la creșterea conținutului de zahăr și la îmbunătățirea calității.

Pentru satisfacerea nevoilor nutriționale ale plantelor, produsul Haifa MKP™ poate fi aplicat, în combinație cu alți fertilizatori, pe tot parcursul ciclului de dezvoltare. Puritatea ridicată și solubilitatea produsului Haifa MKP™ fac din acesta un fertilizator ideal pentru nutrigare (fertirigare) și aplicare foliară. Mai mult, produsul Haifa MKP™ este ideal pentru prepararea de amestecuri de fertilizatori și de fertilizatori lichizi.

Avantajele

  • Este complet solubil în apă.
  • Conține nutrienti pentru plante în procent de 100%.
  • Nu conține clorură de sodiu și alte elemente dăunătoare plantelor.
  • Având un pH ușor scăzut și un indice mic de salinitate, nu dăunează plantelor și oamenilor.
  • Este ideal pentru nutrigare foliară și prepararea de amestecuri de fertilizatori și soluții nutritive.

Nutriție foliară

Produsul Haifa MKP™ poate fi folosit opțional ca supliment pentru fertilizarea solului în etapele de creștere, atunci când sunt necesare niveluri ridicate de fosfor și potasiu. Aplicarea foliară a produsului Haifa MKP™ încă de la început ajută la dezvoltarea sănătoasă a sistemului radicular al plantelor.

Produsul Haifa MKP™ este eficient în prevenirea procesului de făinare în culturile sensibile (foioase, viță-de-vie, mango, castraveți, pepeni, trandafiri și altele). Folosirea produsului Haifa MKP™ în procent de 1%, amestecat cu fungicide sistemice, duce la îmbunătățirea eficienței sale, precum și la folosirea unor cantități reduse de fungicid.

Produsul Haifa MAP™ este compatibil cu pesticidele și fertilizatorii utilizați în mod curent. Cu toate acestea, nu trebuie amestecat cu fertilizatori pe bază de calciu sau magneziu. De asemenea, fierul, manganul, zincul și cuprul trebuie adăugate sub formă de chelați.

Culturi de câmp si legume

Pentru aplicarea pe frunzele tinere, în majoritatea culturilor se recomandă pulverizarea produsului Haifa MKP™ în concentrație de 1,0%. Pe frunzele mature și în culturile mai tolerante, concentrația folosită poate crește la 2,0%.

Pomi fructiferi

Etichete