Platoon F1  este un hibrid de varză de tip Brunswich cu perioada de vegetaţie de 85-90 de zile.
Polka F1 este o varză cu perioada de vegetaţie medie de 75-80 de zile de la transplantare.
Hibrid de varză medie destinat culturilor de vară şi toamnă, cu o adaptabilitate foarte bună. Ajunge la maturitate în 75-80 de zile de la transplantare.
Pruktor F1 este un hibrid profesional de varză albă, cu capacitate de producție foarte ridicată și perioada de vegetatie de 70-75 zile, ce se remarca prin rezistență foarte bună la crăpare.
Pushma F1 este un hibrid de varză timpurie pentru cultură în solarii și tunele de plastic, dar și în câmp deschis, prezintă o perioadă de vegetație de 56-60 zile de la plantare.
Rayma F1 este un hibrid de varză de la RIJK ZWAAN.
Sarmello F1 este un hibrid de varză medie ce formează căpățini rotund-aplatizate de culoare verde intens cu greutatea medie de 3-5 kg.
Secoma F1 este un hibrid nou cu utilizări multiple, atât pentru consum în stare proaspătă cât și pentru industrializare, pentru cultivare în condiții intensive sau extensive.
Selma F1 este un hibrid tardiv pentru utilizare în stare proaspătă și pentru murat.
Septima F1 este un hibrid recomandat pentru industrializare, ușor de cultivat și cu productivitate mare. 
Hibrid timpuriu de varză albă cu perioada de 60-65 de zile de la plantare. Produce căpățîni uniforme și grele (1,5-2 kg), de culoare verde închis cu structură fină și gust plăcut.
Varietate semitardivă, cu perioada de vegetatie de 75-80 de zile. 
Hibrid destinat culturii extra-timpurii.
Topma F1 este un hibrid de varză albă semitardiv, destinat culturilor de vară toamnă în câmp.
Vettel F1 este un hibrid de varză extratimpurie, cu o perioadă de vegetație de 60-62 de zile ce se recomandă de a fi cultivat primăvara devreme.
Zarissima  F1 este un hibrid de varză albă extratimpurie.
Zuleima F1 este hibrid de varză albă de toamnă pentru prelucrare industrială, depozitare temporară și consum proaspăt.
Este un hibrid universal, putînd fi cultivat și pentru toamnă, pentru a fi păstrat o perioadă scurtă de timp (2 luni), și pentru murat.
Poate fi lăsat în câmp pentru 4-6 săptămâni fără a se observa pierderi.
Arată mai multe produse