Îngrășământ Kappa-O

KAPPA-O este un îngrășământ inovator care activează toate mecanismele metabolice ale plantei obținute dintr-un proces exclusiv de extracte de alge brune.
Descriere
Produs cu acțiune specifică
Soluție filtrată din cremă de alge brune, permis în agricultura ecologică.
Caracteristici bioagronomice
KAPPA-O este un îngrășământ inovator care activează toate mecanismele metabolice ale plantei obținute dintr-un proces exclusiv de extracte de alge brune.
KAPPA-O poate fi folosit în pomicultură numai după înflorire favorizând mărirea fructelor, în legumicultura poate fi folosit la 20-25 de zile după transplantare .
Doze și mod de utilizare
- Tip de aplicare: FOLIAR.
- Livezi: 300 g/hl (100 litri apă) la 700-800 l/ha (volum de apă)
- Viță de vie: 300 g/hl (100 litri apă) în 500-600 l/ha(volum de apă)
- Legume: 300 g/hl(100 litri apă) la 400-700 l/ha(volum de apă/ hectar) nu mai devreme de 20-25 de zile de la transplantare.
- Cereale: 300/400 g/hl(100 litri de apă) în 200-300 l/ha.
- Floricultură si ornamentale: 300/400 gr/hl(100 litri de apă).
Aplicații
- Trebuie aplicat cu temperaturi medii-ridicate (peste 18 grade) si cu planta uscată. Udați bine suprafața, respectând volumele indicate mai sus. Repetați operațiunea dacă este necesar.
- Nu are timp de și nu lasă reziduuri.
- Se recomanda aplicarea produsului cu LEGITINA sau COLQUICK.
Avertizări
- Produsul este miscibil cu majoritatea pesticidelor, cu excepția produselor care conțin captan si cupru. Este totuși necesar, în orice caz, să se efectueze un test înainte de aplicare.
- Producătorul nu este responsabil pentru daune cauzate de utilizarea necorespunzătoare a produsului.
Compoziție
- Carbon organic (C) de origine biologică 0,2%
- Manitol 0,7 g/l
Formulare
- Lichid