Capcană pentru musca cireșului - EC Fruit fly - Ecocenter

Ecocenter
Înființată în 2001, „Mezhtrans Moldova” SRL, comercializând sub marca Eco Center, comp...

Capcana este realizată din plastic reciclat, care conferă durabilitatea capcanei și include atractant și dispozitive de fixare.

Descriere

EC Fruit Fly este o capcană efectivă pentru capturarea în masă și monitorizarea musca cireșului.

Capcana este realizată din plastic reciclat, care conferă durabilitatea capcanei și include atractant și dispozitive de fixare.

Atractant adițional și momeală feromonală pot fi găsite separat.

Categoria:  Capcane

EC Fruit Fly este o capcană efectivă pentru capturarea în masă și monitorizarea musca cireșului. Capcana este realizată din plastic reciclat, care conferă durabilitatea capcanei și include atractant și dispozitive de fixare. Atractant adițional și momeală feromonală pot fi găsite separat.

Durata de actiune

Capcana ЕС Fruit fly este realizată din plastic reciclat și poate fi utilizată 3 - 4 sezoane. Momeala feromonală poate fi făcută separată.

Mod de utilizare

  • Umpleți recipientul de jos а capcanei cu 200 ml de atractant;
  • Deschideți ambalajul momelei feromonale specifice dăunătorului înainte de instalare și amplasati-l în capcană, folosind mănuși de protecție;
  • Fixați capcana de creangă, prin intermediul dispozitivelor de fixare, се sunt incluse în set;
  • Este necesară deservirea periodică а capcanei (schimbarea atractantului, curățirea de dăunătorii etc.), când capcana se umple cu dăunători;
  • Înlocuiți momeala feromonală odată la 8-10 săptămâni;
  • Este recomandat de utilizat mănuși de protecție și de spălat mâinile înainte și după lucrul cu momeala feromonală.

Recipientul de jos al capcanei este ușor detașabil de corpul capcanei, facilitând deservirea capcanei (pentru schimbarea atractantului, momelii sau evaluarea rezultatelor de monitorizare а dăunătorilor).

Condiții de depozitare

Nu necesită specificații pentru depozitare. Vă rugăm să consultați capcana specifică speciei pentru informații referitoare la depozitarea acesteia.

Conditii de lucru

Se recomandă utilizarea capcanelor ЕС Fruit Fly рână la perioada maturizării fructelor, la араriția fructelor ре pomi. Deoarece răspunsul dăunătorilor la atractant și momeala este influențat de temperatură, este recomandată amplasarea capcanelor când temperatura medie este peste 10°C. Pentru a evita razele solare directe, este necesar de poziționat capcanele în umbra culturilor agricole sau ре marginile câmpului/zonei tratate cu capcane. Fixați capcana la înălțime de cel puțin 1 m deasupra solului.

Etichete