Agromag.md se extinde: 3.000 de produse și peste 100 de branduri afișate

21/03/2023

Dragi prieteni, ne bucurăm să vă anunțăm că Agromag.md a crescut și acum oferă peste 3.000 de produse și peste 100 de branduri înregistrate. După crearea unei platforme în regim de testare acum doi ani, am dezvoltat Agromag.md ca o platformă de sine stătătoare, cu un nume nou și mai multe funcționalități noi.

Agromag.md a fost creat pentru a oferi o soluție sigură și eficientă de a promova produse agricole. Am inclus doar companii verificate, care oferă produse de calitate dedicate sectorului agricol. 

Astfel, producătorii și fermierii pot analiza oferta existentă pentru o anumită categorie de produse, compara produsele și face o alegere în cunoștință de cauză.

Agromag.md este destinat comerțului B2B și oferă oportunitatea de a comercializa semințe, material săditor, fertilizanți, produse de uz fitosanitar, echipamente și utilaje agricole, precum și de a prezenta companii ce asigură construcția obiectelor agricole industriale.

Platforma noastră este mereu îmbunătățită și în curând vor fi posibile și alte categorii de produse și servicii. Suntem încântați să anunțăm că Agromag.md este interconectat cu Agrobiznes, iar produsele plasate sunt vizibile publicului larg.

Dacă reprezentați o companie care dorește să obțină o vizibilitate mai mare, ne puteți contacta prin adresa de email [email protected] sau apelând la numărul +373-696-13-530. 

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din comunitatea Agromag.md și să vă înscrieți pentru a vă plasa produsele pe platforma noastră.