Agromag.md: 4.000 de produse, 70 de companii înregistrate și peste 120 de branduri prezente pe platformă

07/08/2023

Agromag.md, principalul marketplace B2B din R. Moldova destinat industriei agricole, anunță că platforma sa găzduiește în prezent aproape 4.000 de produse, cu participarea a 70 de companii înregistrate, expunând peste 120 de branduri de renume din sector.

De la crearea sa inițială, Agromag a înregistrat o creștere exponențială, reușind să atragă o gamă largă de actori din industria agricolă. 

Scopul principal al platformei este de a oferi un spațiu centralizat pentru comerțul agricol, oferind producătorilor și fermierilor posibilitatea de a analiza, compara și alege produsele cele mai adecvate nevoilor lor, garantând în același timp calitatea și autenticitatea ofertelor.

În plus, legătura platformei cu Agrobiznes, cel mai mare portal agricol din Moldova, permite o vizibilitate extinsă produselor listate pe Agromag. Aceasta oferă un avantaj distinct în industria agricolă, asigurând o acoperire vastă și un impact puternic în sector.

Agromag.md reafirmă angajamentul de a rămâne o platformă de calitate, sigură și eficientă pentru toți actorii din domeniul agricol și își exprimă aprecierea față de toți partenerii și utilizatorii pentru susținerea continuă.

Dacă reprezentați o companie interesată de a obține o vizibilitate mai mare în domeniul agricol, vă invităm să ne contactați prin adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon +373-696-13-530. Suntem deschiși colaborărilor și ne-ar face plăcere să vă avem în comunitatea Agromag.