Mori de laborator

Capacitatea de măcinare este de 50–100 gr/1 minut în funcție de densitatea produsului.
5,235.00 
Capacitatea de măcinare este de 50–100 gr/1 minut în funcție de densitatea produsului.
6,795.00 
Motorul său funcționează cu 16.800 de cicluri pe minut și poate folosi diferite dimensiuni ale sitelor.
7,630.00 
Capacitatea de măcinare se modifică în funcție de gradul de umiditate.
8,880.00 
Capacitatea de măcinare se modifică în funcție de gradul de umiditate.
9,895.00 
Se folosește atât pentru măcinarea grâului umezit, cât și pentru măcinarea neumezită.
19,620.00 
Pe partea de cernere se folosește sita de 850 microni.
21,540.00 
Moara poate fi utilizată în laboratoarele ale întreprinderilor de prelucrare a cerealelor, măcinării făinii și prelucrării cerealelor.
1,295.00 
Moara asigură măcinarea unui eșantion de cereale cântărind de la 10 g la 100 g cu o dimensiune stabilă determinată a particulelor.
880.00 
Principiul de funcționare a morii LZM se bazează pe măcinarea produsului cu un cuțit rotativ din oțel.
90.00 
Moara LMC-2 este proiectata pentru măcinarea boabelor de grâu, secară și alte culturi cu un conținut de umiditate de până la 20%.
545.00 
Este într-un design meticulos, s-ar putea potrivi mai bine pentru toate tipurile de cereale.
138.00 
Proba este măcinată rapid în camera de măcinare între două discuri: unul staționar și unul rotativ.
1,150.00