Fungicid Mollis 450 SC - Innvigo

IFarmer – internet portal unic în genul de său de activitate, care reprezintă un magaz...
+373-6829-7788

Fungicid pentru combaterea bolilor din culturile de grâu de toamnă, triticale de toamnă, orz de primăvară, rapiță de toamnă, sfecla de zahar.

Descriere

Fungicid pentru combaterea bolilor din culturile de grâu de toamnă, triticale de toamnă, orz de primăvară, rapiță de toamnă, sfecla de zahar.

Conținut în substanțe active: 200 g/l azoxistrobină + 125 g/l difenoconazol +125 g/l tebuconazol
Formulare: Suspensie concentrată, (SC)
Proprietăți fizico-chimice: KIER 450 SC, este un fungicid, conditionat sub formă de suspensie concentrată (SC), de culoare albă, omogenă, cu efect sistemic, pentru utili

zare preventivă și curativa împotriva bolilor fungice.

Mod de acțiune

KIER 450 SC este un produs sistemic cu actiune preventiva si curativa pentru protectia culturilor imptriva unui spectru larg de boli. După aplicare în scurt timp cele trei substanţe sunt absorbite în plantă şi distribuite uniform către toate vârfurile de creștere protejând întreaga plantă o perioadă îndelungată. Datorită sinergismului celor trei substanţe active, aplicarea produsului poate preveni instalarea rezistenței bolilor.

Mod de utilizare

KIER 450 SC, se aplică în perioada de vegetaţie la culturile omologate, preventiv sau imediat după observarea primelor simptome de boală. Produsul trebuie aplicat 1-2 ori pe sezon, la intervale de 21-32 zile. În cazul necesităţii a două tratamente, primul tratament trebuie efectuat de la faza primului frate până la aparitia burdufului (BBCH 31–41), iar al doilea tratament de la faza de deschidere a frunzei stindard până la sfârșitul fazei de înflorire (BBCH 47–59).
Pentru sfecla de zahăr, aplicarea produsului trebuie efectuată preventiv sau imediat după apariţia primelor simptome de boală, de la începutul acoperirii rândurilor până la faza de atingere de către rădăcină a maturităţii tehnologice (BBCH 31–49).

Numărul maxim de tratamente în perioada de vegetaţie: 1
Produsul este omologat în Republica Moldova conform tabelului de mai jos:





MĂSURI DE PRECAUȚIE, TIMP DE PAUZĂ ȘI CONDIȚII SPECIALE DE UTILIZARE
Perioada de pauză de la ultima aplicare a produsului până la data recoltării culturii:
Grâu – 61 zile, Triticale – 65 zile, Răpiță – 68 zile, Secară – 67 zile , Orz – 45 zile, sfeclă de zahăr 35 zile.

 
Cantitatea recomandată de apă pentru cereale, rapita, sfeclă: 200 – 300 L/ha.


Etichete