Erbicid Istilike 334 SL - Fader Alliance
Clopiralid și picloram sunt ușor absorbite de frunze și se răspândesc repede în plante până la punctele de creștere, inclusiv sistemul de rădăcină.
Descriere
Mod de acțiune
Clopiralid și picloram sunt ușor absorbite de frunze și se răspândesc repede în plante până la punctele de creștere, inclusiv sistemul de rădăcină. Ambele ingrediente active sunt forme sintetice ale hormonului de creștere. Utilizarea lor duce la înlocuirea și blocarea funcțiilor hormonilor naturali din speciile de plante sensibile, care mor ca urmare a întreruperii proceselor de creștere.
Avantajele Produsului
- compară favorabil cu gama largă de posibile termeni de aplicare;
- rezolvă cu succes problema combaterii unei game largi de buruieni;
- precipitarea în 1-2 ore de la tratament nu are nici un impact asupra eficacității.
Recomandări de aplicare
- Efectul maxim este obținut prin tratarea buruienilor tinere, în creștere activă. Se recomandă utilizarea produsului când temperatura medie zilnică depășește 8˚C.
- Nu efectuați tratamentul înainte de îngheț sau imediat după îngheț. Ploaie în 1-2 ore după tratament nu are impact asupra eficienței acestuia.
- Istilike 334 SL rezolvă cu succes problema de a controla turiță agățătoare – una dintre cele mai problematice buruieni în cazul răpiții. Înălțime turiței agățătoarei la 8 cm asigură eficiența maximă a preparatului. La o înălțime buruieni de 9-15 cm preparatul inhibă creșterea și dezvoltarea turiței agățătoarei , care rămâne în nivelul inferior al culturii nu formează semințe și nu prezintă nici un pericol pentru randamentul și calitatea răpiții.
- Istilike 334 SL trebuie aplicat la o rată de 0,3 – 0,35 l / ha. Consumul soluției de lucru: 150-400 l / ha, doza maxima a soluției de lucru trebuie să fie aplicat la însămânțările foarte dense, precum și în fazele ulterioare ale dezvoltării culturilor, pentru a obține o bună acoperire a suprafeței frunzelor buruienilor.
Principalele tipuri de buruieni sensibile
Turiţă agăţătoare, Muşeţel, Pălămidă de cîmp, Floarea soarelui, Cornuţi, Ambrozia pelinifolie, Laurul porcesc, Teişorul, Zărnă neagră, Romaniţă de cămp, Lobodă albă, Susai legumicol, Susai-de-câmp, Albâstriţa comună, Poligonum spp, Ştir.