Platforma Agromag.md atinge peste 16 mii de utilizatori în ultimele luni

15/08/2023

Platforma B2B Agromag, dedicată industriei agricole din R. Moldova, a înregistrat recent un număr de 16.128 de utilizatori, conform datelor oferite de Google Analytics.

Rapoartele analitice furnizează și alte informații valoroase despre activitatea pe platformă:

  • Sesiuni: 21.030
  • Afișări de pagină: 47.075
  • Pagini/Sesiune: 2,24
  • Durata medie a sesiunii: 1 minut și 37 de secunde.

Aceste cifre sugerează o utilizare activă a platformei, cu utilizatorii explorând în medie mai mult de două pagini în fiecare sesiune. Durata medie a sesiunii indică de asemenea un nivel adecvat de angajament din partea vizitatorilor. 

Până în prezent, platforma Agromag s-a dezvoltat în mod organic, dar, având în vedere cererea crescândă din partea utilizatorilor și evoluția dinamică a mediului online, am decis să demarăm o amplă campanie de promovare pentru următoarele luni.

Agromag beneficiază de o asociere strategică cu Agrobiznes, liderul pieței în domeniul portalurilor agricole din Moldova, având anual peste 2 milioane de vizitatori unici. Prin această colaborare, companiile partenere de pe platforma Agromag nu doar că își sporesc vizibilitatea, dar se integrează și într-o rețea extinsă și targetată de profesioniști agricoli, multiplicând astfel oportunitățile comerciale.

Pentru companiile care doresc o prezență mai accentuată în sectorul agricol, vă sugerăm să ne contactați la adresa [email protected] sau prin intermediul telefonului +373-696-13-530. Așteptăm cu interes propunerile dvs. și vă oferim oportunitatea de a face parte din rețeaua Agromag.