Produse vânzătorProduse gasite: 295

Instrumentul este utilizat pentru a pregăti amestecul de probă în tuburi pentru analiza numărului de cădere.
Agitatoarele termice OHAUS sunt proiectate pentru sarcini de amestecare a probelor care necesită viteză mare.
Dispozitivul VMTL-12 măsoară umiditatea, conținutul de ulei și natura floarea-soarelui.
Măsoară capacitatea de absorbție a apei a aluatului și transferă datele în grafic.
Se folosește pentru a măsura elasticitatea aluatului, energia, stabilitatea, timpul de dovada, gradul de înmuiere.
Este utilizat în analizele amidonului pentru materii prime, semiproduse și substanțe de produs.
Analizorul de cereale IAS-3120 NIR este un analizor cu infraroșu apropiat (NIR) cu cost redus.
Analizorul de calitate pentru cereale IAS-5100 NIR este un analizor de buget profesional.
Poate face o analiză directă a produselor sub formă de pulbere, cum ar fi făina.
Măsurarea rapidă și precisă a indicatorilor de calitate a cerealelor este necesară nu numai în laboratorul de cereale.
Analizatorul digital de calitate a uleiului DOM-24 - cea mai recentă dezvoltare a ATAGO.
980.00 
Rezultatele analizei sunt absolute, exacte și reproductibilă.
32,960.00 
Aparatul pentru gluten uscat este utilizat la găsirea valorilor finale și nete de gluten uscat ale probelor de făină și grâu.
1,465.00 
Contor portabil dedicat oxigenului dizolvat cu electrod de oxigen dizolvat, cablu de 1 m.
2,915.00 
Controlul sistemului prin microprocesor cu ecran LCD.
2,051.00 
Analizorul de umiditate G100 este o balanță analitică pentru determinarea conținutului de umiditate al diferitelor materiale.
2,040.00 
KB-270 este un analizor de compoziție în infraroșu aproape de desktop.
19,975.00 
Dispozitivul vizează o gamă largă de analize de probe datorită celor 7 moduri de uscare și 10 programe încorporate.
2,070.00 
Greutatea probei 0,5 ~ 120g.
3,090.00 
Sursa de încălzire este o lampă de cuarț cu infraroșu de 625W dezvoltată de KETT Electric Laboratory.
6,410.00 
Arată mai multe produse