Instalație pentru transformarea mierii în cremă și decristalizare

Faguri
Faguri.md este o companie responsabilă din punct de vedere social, specializată în api...
+373-6728-1238

Procesul de cremare constă în amestecul mierii lichide cu miere cristalizată, cristalele fiind triturate la viteză mică.

Descriere

Instalație pentru transformarea mierii în cremă și decristalizare 100L, 220V.

Echipamentul este destinat pentru transformarea mierii in crema și decristalizare.

Utilizarea cablurilor de încălzire permite încălzirea containerului pe toată suprafața, iar regulatorul de temperatură protejează mierea de supraîncălzire.

Dispozitiv pentru amestecare are agitator mecanic special,  din oțel inoxidabil rezistent la acid, care asigură o cremare optimă a mierii. Procesul de cremare constă în amestecul mierii lichide cu miere cristalizată, cristalele fiind triturate la viteză mică.

Procesul de cremarea se efectuiază prin cicluri repetate.

  • Lucrul agitatorului – 15 min.
  • Oprirea agitatorului – 2 ore.

Înstalatie pentru pentru transformarea mierii in crema și decristalizare de 100 L.

Date tehnice

  • Rezervor 100 L – oțel inoxidabil rezistent la acid 0H18N9.
  • Alimentare - 220 V.
  • Puterea motorului - 0,55 kW.
  • Controlul temperaturii - de la 30 la 55°С.
  • Display - digital.
  • Viteza de rotație a agitatorului - 36 rot / min.

Etichete