Instalație pentru transformarea mierii în crema

Faguri
Faguri.md este o companie responsabilă din punct de vedere social, specializată în api...
+373-6728-1238

Procesul de cremare constă în amestecul mierii lichide cu miere cristalizată, cristalele fiind triturate la viteză mică.

Descriere

Echipamentul este destinat pentru transformarea mierii in crema.

Dispozitiv pentru amestecare are agitator mecanic special,  din oțel inoxidabil rezistent la acid, care asigură o cremare optimă a mierii. Procesul de cremare constă în amestecul mierii lichide cu miere cristalizată, cristalele fiind triturate la viteză mică.

Procesul de cremarea se efectuiază prin cicluri repetate.

  • Lucrul agitatorului – 15 min.
  • Oprirea agitatorului – 2 ore.

Înstalatie pentru transformarea mierii in crema de 100 L

Date tehnice

  • Rezervor 100 L – oțel inoxidabil rezistent la acid 0H18N9.
  • Alimentare - 220 V.
  • Puterea motorului - 0,55 kW.
  • Viteza de rotație a agitatorului - 36 rot / min.

Etichete