Lapte praf degresat
Este utilizat pentru prepararea hranei de primăvară cu proteine pentru albine.
Descriere
Este utilizat pentru prepararea hranei de primavara cu proteine pentru albine.
- Compoziție - produs natural obținut din lapte de vacă degresat.
- Calorii la 100g. - 337 kkal.
- Valoarea nutritiva la 100 g. - glucide – 50 g.
- Proteine - 32 g
- Grăsimi – 0,6 g.
Amestec faina de soia, lapte praf, drojdie de bere, miere sau sirop:
Se realizeaza un amestec din urmatoarele ingrediente: 3 parti faina de soia degresata, 1 parte lapte praf degresat, 1 parte drojdie de bere uscată (instant). Peste aceste componente se toarna miere sau sirop de zahar dens pana se ajunge la consistenta dorita.
Pasta de zahar pudra, lapte praf si miere:
Un alt inlocuitor al polenului este laptele praf degresat. Turtele se prepara din 1/2 parte lapte praf degresat, 2 parti zahar pudra si 20-25% miere. Se corecteaza consistenta adaugand zahar pudra sau miere.
Pasta de miere, lapte praf, drojdie de bere, APICOMPLEX și extract de plante:
La un 1 kg de miere lichida, 100g lapte praf degresat, 50g drojdie de bere, 40ml de Protofil or AntiVarNozem si 2g APICOMPLEX pe kg de amestec. Se recomanda de dat dupa prim zbor de curațirea cîte 50-100g 3-4 ori pește 3-4 zile.