Agromag.md oferă condiții speciale pentru companiile noi înscrise pe platformă

01/08/2023

Agromag, primul marketplace B2B din R. Moldova dedicat industriei agricole, anunță o ofertă exclusivă pentru companiile care doresc să se integreze în comunitatea sa. În cadrul acestei promoții, companiile care se înscriu pentru prima dată pe platformă vor beneficia de condiții avantajoase la tarifele de listare.

Prin această inițiativă, Agromag își reafirmă angajamentul de a sprijini inovația și progresul digital în sectorul agricol din Moldova. Beneficiind de colaborarea cu Agrobiznes, principalul portal agricol din țară, Agromag oferă un mediu eficient pentru companii de a-și prezenta produsele și serviciile unei audiențe dedicate.

Companiile interesate de această oportunitate sunt invitate să contacteze echipa Agromag pentru mai multe informații și pentru a discuta detaliile înregistrării. Aceasta constituie o ocazie deosebită pentru organizații care urmăresc să-și crească vizibilitatea în domeniul agricol din R. Moldova.

Dacă reprezentați o companie interesată de a obține o vizibilitate mai mare în domeniul agricol, vă invităm să ne contactați prin adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon +373-696-13-530. Suntem deschiși colaborărilor și ne-ar face plăcere să vă avem în comunitatea Agromag.