Moară de laborator - LZM
Principiul de funcționare a morii LZM se bazează pe măcinarea produsului cu un cuțit rotativ din oțel.
Descriere
Moara de cereale "LZM" este proiectată pentru a macina o probă din produsul de testare (cereale, leguminoase, produse din cereale, semințe oleaginoase, materii prime, furaje) în analiza chimică a determinării umidității, spectroscopie în infraroșu. Moara LZM este folosită în laboratoarele întreprinderilor de cereale, fabricilor de furaje și alte organizații, în evaluarea calității culturilor și a produselor prelucrate. Principiul de funcționare a morii LZM se bazează pe măcinarea produsului cu un cuțit rotativ din oțel.
Caracteristici tehnice:
- Timp de măcinare pentru o probă care cântărește 20 g 45 sec.
- Mod de operare ciclic 5 min de lucru pauză de 10 minute.
- Masa produsului măcinat nu mai mult de 50 g.
- Viteza de rotație cel puțin 23.000 rpm.
- Consumul de energie 230 W.
- Tensiune, frecvență, curent, V / Hz / A 220/50 / 1,0.
- Dimensiuni generale,mm 140 x 205.
- Greutate 1,2 kg.