Aparat pentru determinarea indicelui de cădere - Enzymes Meter 5000
Falling Number măsoară automat activitatea enzimelor din făină și grâu.
Descriere
Număr în scădere ca în standardele ICC 107 Numărul în scădere sau Contorul de enzime alfa-amilazei 5000,
Determinarea numărului de scădere a enzimei alfa-amilazei conform Hagberg - ca măsură a gradului de activitate alfa-amilazei în cereale și făină.
Falling Number este marca Bastak și modelul său este 5000.
Falling Number măsoară automat activitatea enzimelor din făină și grâu.
Modul de măsurare FN este utilizat pentru determinarea enzimelor naturale alfa amilază.
Modul de măsurare FFN este utilizat pentru determinarea enzimelor alfa amilază totale (microbiologice + naturale).
Trecerea de la modul FN la modul FFN sau invers se poate face cu un singur buton.
Falling Number ajustează automat temperatura de fierbere în funcție de înălțime.
Numele companiei, adresa companiei, telefonul companiei, numerele de fax și web pot fi salvate în memoria dispozitivului.
Pentru a salva rezultatele, o imprimantă poate fi conectată la computer dacă este necesar, iar informațiile companiei pot fi văzute pe fiecare ieșire a imprimantei împreună cu rezultatele.
Când nivelul apei scade, acesta trece în modul stand-by pentru siguranța operatorului și pe ecran apare un mesaj de avertizare. Are ecran LCD albastru. Dispozitivul are 20 de butoane funcționale.
Pe ecranul dispozitivului pot fi afișate data, ora, temperatura interioară a dispozitivului, modul de măsurare și starea de funcționare a dispozitivului (funcționare, imprimare, oprire... etc.).
Dimensiunile exterioare ale dispozitivului sunt 360x560x440 mm iar greutatea sa neta este de 11 kg.
Ca ICC: Asociația Internațională pentru Știința și Tehnologia Cerealelor:
Determinarea „numărului de scădere” conform lui Hagberg - ca măsură a gradului de activitate alfa-amilazei în cereale și făină
Tipul metodelor: Metode generice
Număr: 107/1 Analit: Activitate alfa-amilazei (număr în scădere) Matrice: Cereale și făină Anul aprobării: 1968 Anul ultimei revizuiri: 1995 Domeniu de aplicare: Metoda se aplică și făinii și făinii de grâu, secară, orz, precum și ca la alte cereale și la produsele care conțin amidon și malț. În acest standard, cuvântul „făină” înseamnă, de asemenea, făină și cereale măcinate (făină integrală).
Prin conversia numărului de cădere în numărul de lichefiere este posibil să se calculeze compoziția amestecurilor de făină cu numărul de cădere dorit.
Principiu:
Numărul de cădere este definit ca timpul în secunde necesar pentru a amesteca și pentru a permite unui agitator viscozimetru să scadă o distanță măsurată printr-o făină apoasă fierbinte, făină sau gel de amidon care suferă lichefiere din cauza activității alfa-amilazei.
SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Dimensiune: 44x 55 x 95 mm.
- Greutate: 31 kg.
Suntem distribuitori Autorizați ’’BASTAK’’ în Republica Moldova
Fabricat în Turcia cu Garanție Oficială de la producator 2 ani!
Produs 100% autentic!