Aparat pentru determinarea indicelui de cădere - Bastak Enzymes Meter 5100
Activitatea enzimatică se măsoară automat în făină și făină de grâu.
Descriere
Marca Bastak Instruments - ALPHA AMYLASE ENZYMES METER 5100 model.
Activitatea enzimatică se măsoară automat în făină și făină de grâu (DETECȚIA DETERIORĂRII SPROUT).
Modul de măsurare FN (FALLING NUMBER) este utilizat pentru determinarea enzimelor naturale alfa-amilazei.
Modul de măsurare FFN (FUNGAL FALLING NUMBER) este utilizat pentru determinarea enzimelor totale (microbiologice + naturale) alfa-amilazei.
Două mostre pot fi testate simultan.
Prin reglarea altitudinii:
Instrumentul reglează automat temperatura de fierbere.
Instrumentele vor corecta valorile în funcție de altitudine.
În timpul instalării, informațiile despre companie: numele companiei, adresa companiei, telefonul companiei, numerele de fax și web sunt salvate în instrument.
Fiecare probă poate primi un nume unic.
Imprimarea vine cu informații despre companie, numele eșantionului și rezultate normale și corectate.
Media dintre două mostre poate fi calculată automat printr-o apăsare de buton.
Procentul de malț apoi poate fi adăugat în făină poate fi calculat automat printr-o apăsare de buton.
Rata de amestecare între două mostre poate fi calculată automat printr-o apăsare a butonului.
Greutatea probei față de umiditate poate fi calculată automat printr-o apăsare de buton.
Rezultatele FN la umiditate pot fi calculate automat printr-o apăsare de buton.
Coeficienții de lichefiere (LC) ai probelor pot fi calculați automat printr-o apăsare de buton.
Ecran grafic LCD pentru controlul ușor al tuturor pașilor și intervențiilor (data, ora, temperatura apei, numele probelor și starea de funcționare a dispozitivului (funcționare, imprimare, oprire... etc.))
Senzor sensibil pentru nivelul apei, arată nivelul apei scăzut și nivelul apei ridicat pe ecran cu un sunet de alertă.
28 de butoane funcționale pentru control ușor al tuturor pașilor.
Instrumentul vine cu accesorii complete și consumabilele necesare pentru rulare.
Dimensiuni: 555x470x190 mm // Greutate Neta 27 Kg.
Care este numărul HAGBERG?
Metoda de determinare a deteriorarii germenilor se numește Numărul HAGBERG și este măsurată prin Numărul de cădere în secunde.
Care este NUMĂRUL DE SCADERE?
Metoda standardizată internațional și cea mai populară pentru determinarea daunelor germinatei.
De ce să detectăm DAUNEA SPROUT?
Sistemul Falling Number utilizat pentru a măsura activitatea enzimelor ALPHA-AMILAZĂ din făina de grâu, în principal, și poate fi folosit, de asemenea, pentru raze, orz și sorg pentru a detecta deteriorarea germenilor, pentru a obține cea mai bună activitate enzimatică pentru făină și pentru a vă asigura că cerealele pe care le cumpărați sunt sănătoase și merită deoarece activitatea Alfa-Amilază este cheia pentru un produs de înaltă calitate precum (paste, fidea, pâine, fursecuri, biscuiți și multe alte produse).
Care sunt beneficiile mașinii cu numere în cădere?
Comercianți de cereale:
Cunoașterea rezultatelor Numărului în scădere vă va oferi o idee grozavă despre calitatea grâului și, astfel, grâul poate avea un preț echitabil. De asemenea, clasificarea grâului care are valori diferite ale numărului în scădere este unul dintre cele mai importante fapte pentru comercianți.
Morarii:
Măcinarea unei făini stabile, consistente și până la standarde este o țintă pentru fiecare morar, astfel încât pentru a obține valorile FN solicitate sau necesare, testul Număr de cădere ar fi soluția ideală. Unul dintre cele mai importante profituri pentru morari este amestecul de făină a diferitelor tipuri de valori FN. Măsurarea numărului de scădere pentru a obține cele mai bune beneficii înainte și după adăugarea aditivului enzimatic alfa-amilază la făină.
Utilizator final:
Verificarea dublă a făinii proaspăt primite sau depozitate este foarte importantă pentru a menține produsul final consistent și sabil, de asemenea, brutăria ar putea prefera să-și manipuleze propria făină în același mod în care o fac morarii.
Control de calitate:
Asigurați-vă că produsul primit și ieșit corespunde standardelor și astfel satisface atât Proprietarul, cât și Utilizatorul final.
Cum își arată activitatea ENZIMELE ALFA-AMILAZICE?
Testul Falling Number arată efectul enzimelor ALPHA-AMILAZĂ asupra granulelor de amidon din făină care se gelatinizează și se scindează progresiv prin acțiunea amilazei. Amestecul de apă și făină duce la activitate enzimatică la o anumită temperatură (100° la 0 nivelul mării), apoi se calculează rezultatele Numărului de cădere, dacă rezultatul arată cifre scăzute înseamnă că activitatea enzimatică este mare și arată că amidonul este descompus (lichefiat) rapid în timpul gelatinizării, astfel încât rezultatele ideale FN sunt 250s-280s, dar dacă rezultatul arată numere mari înseamnă că activitatea enzimatică este scăzută și astfel la rezultate de 600 FN putem înțelege că nu există activitate ALPHA-AMILAZĂ în făină.
Cum se calculează rezultatele FALLING NUMBER?
Rezultatele Numărului de cădere se calculează în secunde de la căderea agitatorului de la punctul zero de picătură până la capătul eprubetei într-o anumită greutate a agitatorului care trece prin amestecul de făină și apă după gelatinizare.
SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Dimensiune: 28 x 35 x 108 .
- Greutate: 28 kg.
Suntem distribuitori Autorizați ’’BASTAK’’ în Republica Moldova
Fabricat în Turcia cu Garanție Oficială de la producator 2 ani!
Produs 100% autentic!